Guangzhou Junyiku Industrial Co, Ltd

  Adresë

  Guanmei Industrial Park, qarku Panyu, Guangzhou Cuangdong Province, China

  telefon

  0086-020-36756054

  0.086-18002246866

  orë

  24-orë shërbim në internet

  Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne